Louis Garrel

Louis Garrel

Louis Garrel
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 14.6.1983

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Ma Mere, Dans Paris, Actrices, The Dreamers ve Les Chansons D'amour gibi önemli filmlerde rol almıştır. Yeteneğinin yanı sıra filmlerinde çıplaklığın sınırlarını zorlamasıyla da dikkat çeken oyuncunun özellikle Monica Bellucci ile başrolü paylaştığı 2011 yapımı Un Ete Brulant filmindeki performansı bu yönünü yansıtır.

Filmografi

Yönetmen

2018 L'homme fidèle
2015 Two Friends
2011 La Règle de trois (Kısa Film)
2010 Petit Tailleur (Kısa Film)
2008 Mes copains (Kısa Film)

Senaryo

2018 L'homme fidèle
2015 Two Friends
2011 La Règle de trois (Kısa Film)
2010 Petit Tailleur (Kısa Film)
2008 Mes copains (Kısa Film)

Oyuncu

2019 Little Women
2019 J'accuse
2018 L'homme fidèle
2018 Un peuple et son roi 
2018 Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında
2018 Funan (Seslendirme)
2017 Godard ve Ben
2017 Ismael's Ghosts
2016 Planetarium
2016 Aşk Mektupları
2016 Les Échelles du Levant
2015 L'Astragale
2015 In the Shadow of Women (Anlatıcı)
2015 Prensim
2015 Two Friends
2014 Saint Laurent
2013 A Castle in Italy
2013 Jealousy
2012 Les coquillettes
2011 The Beloved
2011 La Règle de trois (Kısa Film)
2011 A Burning Hot Summer
2010 Le Mariage à trois
2010 Heartbeats
2010 Diarchy (Kısa Film)
2009 Making Plans for Lena
2008 Choisir d'aimer
2008 Frontier of the Dawn
2008 The Beautiful Person
2007 Love Songs
2007 Actrices
2006 Dans Paris
2006 A Curtain Raiser (Kısa Film)
2005 Regular Lovers
2004 Ma mère
2003 The Dreamers
2002 The War in Paris
2001 Ceci est mon corps
1989 Les Baisers de secours

Televizyon

2017 Les fausses confidences (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Louis Garrel Fotoğrafları

Louis Garrel Haberleri