Louis Herthum

Louis Herthum

Louis Herthum
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.7.1956

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li dublör, oyuncu ve yapımcı.

Pruitt Taylor Vince okulundan mezun olmuştur. Oyunculuğa 1980 yılında yayınlanan Çiftlik isimli diziyle başladı. 1984 yılı yapımı TV filmi Louisina'da hem oyunculuk hem de dublörlük yaptı. 1997 yılı yapımı Favorite Son isimli filmle de sinemaya adım attı. The Menatlist (2011), Kanıt Peşinde (2011) ve True Detective (2014) dizileri ve Gizli Dosya (2015), I Steel See You (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 City of Lies
2018 Kadavra
2018 I Still See You
2017 Be Afraid
2016 The Night Stalker
2015 Gizli Dosya
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Son Ayin: Bölüm II
2013 Inventing Adam
2013 DmC: Devil May Cry (Video Game)
2012 Cheesecake Casserole
2011 Seconds Apart
2010 Wrong Side of Town (Video)
2010 Tekken
2010 Son Ayin
2010 Circle of Pain (Video)
2009 The Open Road
2009 Sislerin İçinden
2009 Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 12 Tuzak
2008 The Grapevine (Kısa Film)
2008 Mutants
2008 Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent (Video)
2008 Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 American Violet
2007 Pride
2007 Öldüren Sis
2006 Road House 2: Last Call (Video)
2006 Red Ridge
2006 Nola
2005 The Rain Makers
2002 Now You Know
2001 The Ghost
2000 David Proshker (Kısa Film)
1997 Favorite Son
1982 The Toy

Televizyon

2018 Westworld
2018 Lucifer
2018 HBO's Westworld After Show
2018 Hawaii Five-0
2018 Electric Dreams
2018 Chicago Med
2018 Chicago Fire
2017 Training Day
2017 Narcos
2017 Downward Dog
2017 Law & Order True Crime (Mini Dizi)
2016 Longmire
2015 Justified
2014 True Detective
2014 Stalker
2014 Sleepy Hollow
2013 Revenge
2012 True Blood
2012 CSI: NY
2011 The Mentalist
2011 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2011 Kanıt Peşinde
2011 CSI: Miami
2011 Criminal Minds
2010 Treme
2010 The Gates
2010 The Defenders
2010 Breaking Bad
2010 Journey to Promethea (TV Filmi)
2010 Cigarettes et bas nylon (TV Filmi)
2009 Men of a Certain Age
2008 K-Ville
2008 Racing for Time (TV Filmi)
2008 Living Proof (TV Filmi)
2007 The Riches
2007 Ruffian (TV Filmi)
2006 For One Night (TV Filmi)
2003 JAG
1998 Vengeance Unlimited
1996 Cinayet Dosyası
1996 The Tomorrow Man (TV Filmi)
1995 Vanishing Son
1991 Columbo
1990 Grand Slam (TV Filmi)
1989 Hardball
1984 Louisiana (TV Filmi)
1980 Çiftlik (Mini Dizi)

Yapımcı

2008 The Grapevine (Kısa Film)
2008 The Season Before Spring (Belgesel)
2006 Nola
2006 Red Ridge
2005 The Rain Makers
2001 The Ghost
1997 Favorite Son

Dublör

2007 Pride
2006 Nola
2006 Red Ridge
2006 Road House 2: Last Call (Video)
2005 The Rain Makers
2001 The Ghost
1997 Favorite Son

Televizyon

1998 Vengeance Unlimited (TV Dizisi)
1984 Louisiana (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Louis Herthum Fotoğrafları

Louis Herthum Haberleri