Louisa Warren

Louisa Warren

Louisa Warren
Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

İngiliz oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

End Game, Merchant of Little Venice (2010), Korkuluk (2018), The Viking War (2019) ve Toof (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Witches of the Water
2019 Cyborg Wives
2019 Toof
2019 The Viking War
2019 Bride of Scarecrow
2018 Korkuluk
2018 Dirty Work

Yapımcı

2019 Doll House
2019 Witches of the Water
2019 Cyborg Wives
2019 Toof
2019 The Viking War
2019 Bride of Scarecrow
2018 Korkuluk
2018 Dirty Work
2017 Unhinged
2017 Darker Shades of Elise (Video)

Televizyon

2015 GoryTime (Mini Dizi)

Oyuncu

2019 The Final Scream
2019 Toof (Seslendirme)
2019 The Viking War
2018 Suicide Club
2018 Korkuluk
2018 Mandy the Doll
2017 Unhinged
2017 Darker Shades of Elise (Video)
2016 A peep inside 'The Secret Place' (Kısa Film)
2014 Edge (Kısa Film)
2014 Selective Listening (Seslendirme)
2014 The Escapee 10: The Final Escape (Kısa Film)
2014 The Escapee 9: Resurrection (Kısa Film)
2014 Cam2Cam
2014 The Escapee 8: Remembrance Day (Kısa Film)
2014 The Escapee 6: Reunion (Kısa Film)
2014 The Escapee 7: Rectify (Kısa Film)
2014 The Escapee 5: Redemption (Kısa Film)
2013 Magda's Lesbian Love - MLL (Kısa Film)
2012 Whatever Happened to Pete Blaggit?
2010 Merchant of Little Venice
2010 Inside Out (Kısa Film)

Televizyon

2008 Sofia's Diary UK

Görev Aldığı Yapımlar

  • Korkuluk, Curse of the Scarecrow, 2018, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Louisa Warren Fotoğrafları

Louisa Warren Haberleri