Lubna Azabal

Lubna Azabal

Lubna Azabal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.8.1973

Doğum Yeri: Brüksel, Belçika

İspanyol ve Fas kökenli Belçikalı aktris.


Faslı bir baba ve İspanyol bir annenin çocuğu olarak Belçika'da dünyaya geldi.

Brüksel Kraliyet Konservatuvarı'nda okuduktan sonra Belçika'da tiyatro kariyerine başladı. 1997'de Belçika film yapımcısı Vincent Lannoo'nun kısa filmi J'adore le cinéma'da ilk film rolünü üstlendi. Fransızca, İspanyolca ve Berberi dillerini konuşabilmektedir.

Filmografi

2018 Mary Magdalene
2018 A Bluebird in My Heart
2017 Bugday
2017 Light Thereafter
2017 Lola Pater
2017 Prendre le large
2017 Tel Aviv on Fire
2017 Tueurs
2016 Betelgeuse (Kısa Film)
2016 Ma révolution
2016 Ustica: The Missing Paper
2014 Disney Ramallah (Kısa Film)
2014 Reprieve (Kısa Film)
2013 La marche
2013 Le Donne della Vucciria (Kısa Film)
2013 Rock the Casbah
2012 Goodbye Morocco
2012 Moi tout seul (Kısa Film)
2011 Coriolanus
2011 In the Last Moment (Kısa Film)
2011 Lipstikka
2011 Özgür Adamlar
2011 Sert Rüzgarlar
2011 Here
2010 Comme les cinq doigts de la main
2010 I Am Slave
2010 İçimdeki Yangın
2009 Gamines
2009 Une chaîne pour deux
2008 Yalanlar Üstüne
2007 24 Mesures
2007 Echo (Kısa Film)
2007 İki Yabancı
2005 Vaat Edilen Cennet
2004 25 degrés en hiver
2004 Exils
2004 Geçmişte Kalan Aşk
2004 Viva Laldjérie
2002 Aram
2002 Un monde presque paisible
2001 Loin
1999 Les siestes Grenadine
1998 J'adore le cinéma (Kısa Film)
1998 Pure Fiction

Televizyon

2017 Quartier des banques
2017 On l'appelait Ruby (TV Filmi)
2016 Trepalium (Mini Dizi)
2016 Accusé
2016 Glacé
2014 The Honourable Woman (Mini Dizi)
2011 Le repaire de la vouivre (Mini Dizi)
2011 Tout le monde descend (TV Filmi)
2009 Occupation
2009 Suite noire
2008 Bajo el mismo cielo (TV Filmi)
2002 La source des Sarrazins (TV Filmi)
2002 Une minute de soleil en moins (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Lubna Azabal Fotoğrafları

Lubna Azabal İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler