Lucas Hedges

Lucas Hedges

Lucas Hedges
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.12.1996

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Kuzey Karolaina Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Annesi şair ve aktris Susan Bruce ve babası senarist ve yönetmen Peter Hedges'tir. Moonrise Kingdom (2012), Elçiyi Öldür (2014), Uğur Böceği (2017), Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017) ve Yaşamın Kıyısında (2016) filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca Yaşamın Kıyısında filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülleri'nde aday gösterilmiştir.

Filmografi

2019 Waves
2019 Honey Boy
2018 Boy Erased
2018 Eve Dönüş
2018 Mid90s
2017 Pigeonhearts (Kısa Film)
2017 Uğur Böceği
2017 Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2016 Yaşamın Kıyısında
2015 Anesthesia
2014 The Grand Budapest Hotel
2014 Kill the Messenger
2013 Labor Day
2013 The Zero Theorem
2012 Moonrise Kingdom
2012 Arthur Newman
2007 Dan in Real Life

Televizyon

2015 The Slap
2012 The Corrections

Tiyatro

2018 The Waverly Gallery
2017 Yen

Görev Aldığı Yapımlar

Lucas Hedges Fotoğrafları

Lucas Hedges Haberleri

Portreler