Lucas Till

Lucas Till

Lucas Till
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.8.1990

Doğum Yeri: Texas, ABD

Lucas Till 1990 doğumlu ABD'li aktör. 2000'li yıllarda oyunculağa başladı. House dizisi ve Hannah Montona: The Movie filminde rol almıştır. Ayrıca Taylor Swift'in You Belong with Me klibinde de rol almıştır.

Filmografi

2003 The Adventures of Ociee Nash
2004 Lightning Bug
2005 Walk the Line
2006 The Other Side
2006 Not Like Everyone Else
2008 Dance of the Dead
2009 Laid to Rest
2009 Hannah Montana: The Movie
2009 The Lost & Found Family
2010 The Spy Next Door
2014 Battle: Los Angeles Crush - X-Men: Days of Future Past

Televizyon

2008 House
2009 Medium
2010 Fear Clinic
2010 Blue Mountain State

Görev Aldığı Yapımlar

Lucas Till Fotoğrafları

Lucas Till Haberleri

Portreler