Lucie Aron

Lucie Aron

Lucie Aron
Oyuncu

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman aktris ve oyuncu yönetmeni.

Kreuzweg, Replace ve Berlin Sendromu filmlerindeki oyunculuklarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2017 1-Ldk (Kısa Film - Seslendirme)
2016 Balla Balla (Kısa Film)
2017 Replace
2017 Zanlı (TV Dizisi)
2017 Berlin Sendromu
2016 Absinth (Kısa Film)
2016 Berlin Metanoia (Kısa Film)
2015 Die Verwandlung (Kısa Film)
2015 Ich und Kaminski
2015 The 12th City: Trailer (Kısa Film)
2014 Kreuzweg
2000 Donna Leon (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Lucie Aron Fotoğrafları

Portreler