Lucie Pohl

Lucie Pohl

Lucie Pohl
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.4.1983

Doğum Yeri: Hamburg, Almanya

Alman asıllı ABD'li aktris ve stand-up komedyeni.

Sanatçı bir aileden gelmektedir. Tiyatro yönetmeni ve şarkıcı Sanda Weigl'ın ve aktör ve drama yazarı Klaus Pohl'ın kızıdır. Kız kardeşi Marie Pohl yazar ve kuzeni Anna Thalbach aktristir.

Video oyunu Overwatch'da kahraman Mercy'yi seslendirmiş, 'Twentica' filminde Harmony de Gauthier rolüyle yer almıştır.

Filmografi

2019 My Cousin Sister's Wedding
2017 Eski Kocam(ız)
2016 Magi
2016 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?
2016 Deadly Signal
2015 Sam
2015 El cielo es azul
2014 Tutta colpa di Freud
2012 Sen Gitmeden Önce
2009 Must Love Death
2009 Locked
2007 Kein Bund fürs Leben
2003 Hamlet_X
2000 Allerd Fishbein's in Love (Kısa Film)

Televizyon

2016 Red Dwarf 
2015 Homeland: Reteaua terorii 
2014 Montauk Boys 
2009 Der Kriminalist 
2008 Die Weisheit der Wolken (TV Filmi)
2007 Erlkönig (TV Filmi)
2007 29 und noch Jungfrau (TV Filmi)
2006 Pastewka 
2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund 
2004 Endlich Sex! (TV Filmi)

Video Oyunu (Seslendirme)

2016 Overwatch

Görev Aldığı Yapımlar

Lucie Pohl Fotoğrafları

Lucie Pohl Haberleri

Portreler