Lucy Boynton

Lucy Boynton

Lucy Boynton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.1.1994

Doğum Yeri: New York, ABD

İngiliz Aktris.

Boynton New York'ta doğdu ve Londra'da büyüdü. Blackheath Lisesi'ne, ardından da James Allen Kız Okulu'na devam etti. 

Telegraph Media Group'un Grup Seyahat Editörü Graham Boynton'un ve seyahat yazarı Adriaane Pielou'nun kızıdır. Emma Louise Boynton adlı büyük bir kız kardeşi var.

Filmografi

2018 Apostle
2018 Bohemian Rhapsody
2017 Rebel in the Rye
2017 Let Me Go
2017 Murder on the Orient Express
2016 Lock In (Kısa Film)
2016 Sing Street
2016 I Am the Pretty Thing That Lives in the House
2016 Don't Knock Twice
2015 The Blackcoat's Daughter
2013 Copperhead
2013 Hymn to Pan (Kısa Film)
2006 Miss Potter

Televizyon

2017 Gypsy
2015 Life in Squares (Mini Dizi)
2014 Endeavour
2014 Law & Order: UK
2011 Lewis
2011 Borgia
2010 Mo (TV Filmi)
2008 Sense & Sensibility (Mini Dizi)
2007 Ballet Shoes (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Lucy Boynton Fotoğrafları

Lucy Boynton Haberleri

Portreler