Ludi Lin

Ludi Lin

Ludi Lin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.11.1987

Doğum Yeri: Fushou, Çin

Çin asıllı Kanadalı oyuncu. 

Power Rangers filminde the Black Ranger karakteriyle tanınmıştır. Halen Pekin'de yaşamaktadır.

Ludi, Çin'in Fuzhou kentinde dünyaya geldi ve yurt dışında Avustralya'daki yatılı okullara gönderildi ve gençliğini orada geçirdi. Kanada'ya gitti ve British Columbia Üniversitesi'nde Tiyatro Performansı eğitimi alarak mezun oldu. Los Angeles'ta film ve TV'de oyunculuk eğitimi aldı. Diyetisyenlik alanında lisans derecesi ve tıp alanında ileri çalışmalar yapmıştır.

Lin, dövüş sanatlarında iyidir. Liseden mezun olduktan sonra Tayland'da Muay Thai ve Jiu-Jitsu ve Olimpiyat stilinde güreş yaptı. Akıcı bir şekilde Mandarin ve Kantonca (Çin'in yerel dillerinden) dilini konuşmaktadır.

Filmografi

2021 Mortal Kombat
2020 Son of the South
2019 In A New York Minute
2018 Aquaman
2017 Power Rangers
2015 Gang jiong
2015 Zhuo yao ji
2014 Monster Hunt
2012 Broken Sword: Shadow of the Blade (Kısa Film)
2012 The Shannon Entropy (Kısa Film)
2012 Loners (Kısa Film)
2012 Stasis (Kısa Film)
2011 The Intruders (Kısa Film)
2009 Dai M siu dui (Kısa Film)

Televizyon

2019 Black Mirror
2016 Marco Polo
2012 Holiday Spin (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ludi Lin Fotoğrafları

Ludi Lin Haberleri

Portreler