Ludivine Sagnier

Ludivine Sagnier

Ludivine Sagnier
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 3.7.1979

Doğum Yeri: Saint-Cloud, Fransa

Fransız aktris ve model.

Genelde François Ozon imzalı filmlerde rol almıştır. 2003 yılı yapımı Peter Pan filminde canlandırdığı Peri Tingelbel karakteriyle sivrilmiştir. Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları (2000), 8 Kadın (2002) ve Havuz (2003) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Absolute Accesso
2019 The Truth
2019 Les châtelains
2018 Lola et ses frères
2018 Kimsesiz Çocuk
2015 La résistance de l'air
2014 Tristesse Club
2014 Lou! Journal infime
2013 Havada Aşk Var
2011 Şeytanın İkizi
2011 Portraits in Dramatic Time
2011 Paris'te Çılgın Macera (Seslendirme)
2011 Les bien-aimés
2010 Pieds nus sur les limaces
2010 Aşk Suçu
2008 Ölümcül İçgüdü
2008 L'ennemi public n°1
2007 Molière
2007 Les chansons d'amour
2007 İkiye Bölünen Kız
2007 Büyük Sır
2006 Toothache
2006 Paris, Seni Seviyorum
2006 La Californie
2006 Coup de sang
2005 Une aventure
2005 Foon
2003 Petites coupures
2003 Peter Pan
2003 La légende de Parva (Seslendirme)
2003 Küçük Lili
2003 Havuz
2002 Les frères Hélias (Kısa Film)
2002 8 Kadın
2001 Un jeu d'enfants
2001 Benim Karım Artist
2000 Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları
2000 Bon plan
1999 Rembrandt
1999 Mon frère (Kısa Film)
1999 Le ciel, les oiseaux,... et ta mère!
1999 Aşkın Büyüsü
1999 Acide animé (Kısa Film)
1990 Le pont du silence (Kısa Film)
1990 Cyrano de Bergerac
1989 Les maris, les femmes, les amants
1989 I Want to Go Home

Televizyon

2016 The Young Pope
2005 Mission protection rapprochée
2002 Navarro
2002 Marie Marmaille (TV Filmi)
2002 Napoléon (Mini Dizi)
2000 Des monstres a l'état pur (Kısa Film)
2000 La banquise (TV Filmi)
1998 Passion interdite (TV Filmi)
1998 Meurtres sans risque (TV Filmi)
1998 À nous deux la vie (TV Filmi)
1996 Le secret d'Iris (TV Filmi)
1992 La famille Fontaine
1992 Vacances au purgatoire (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ludivine Sagnier Fotoğrafları

Ludivine Sagnier Haberleri