Luis Vorbach

Luis Vorbach

Luis Vorbach
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.2005

Doğum Yeri: Almanya

Alman oyuncu.

Auf Augenhöhe (2016), Küçük Cadı (2018) ve Çifte Bela: Sihirli Ayna (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Das Glaszimmer
2019 Das Perfekte Geheimnis
2019 Çifte Bela: Sihirli Ayna
2018 Küçük Cadı
2016 Auf Augenhöhe

Televizyon

2015 Die Himmelsleiter (Mini Dizi)
2015 Weißblaue Geschichten
2013 Die Gruberin (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Luis Vorbach Fotoğrafları

Luis Vorbach Haberleri