Luisa Ranieri

Luisa Ranieri

Luisa Ranieri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1973

Doğum Yeri: Napoli, İtalya

İtalyan aktris.

Letters to Juliet (2010), Gli amici del bar Margherita (2009) ve Basette (2006) filmleriyle tanınmıştır. 2012 yılında Luca Zingaretti ile evlenmiştir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2018 L'Affitto (Kısa Film)
2017 Veleno
2017 Napoli'nin Sırrı
2017 La musica del silenzio
2016 My Italy
2016 Forever Young
2014 Maldamore
2014 Kemerlerinizi Bağlayın
2012 Immaturi - Il viaggio
2012 Colpi di fulmine
2011 Mozzarella Stories
2011 Markiz
2011 Immaturi
2011 Bienvenue à bord
2010 Letters to Juliet
2010 La vita è una cosa meravigliosa
2010 L'amore buio
2009 Gli amici del bar Margherita
2007 SMS - Sotto mentite spoglie
2006 Basette (Kısa Film)
2004 Il produttore (Kısa Film)
2004 Guardiani delle nuvole
2004 Eros
2003 Il fuggiasco
2001 Il principe e il pirata

Televizyon

2018 La vita promessa
2016 Luisa Spagnoli (TV Filmi)
2014 Una buona stagione (Mini Dizi)
2014 Il giudice meschino (TV Filmi)
2014 Gli anni spezzati
2008 Amiche mie
2008 O professore (TV Filmi)
2007 Boris
2005 Rockpolitik
2005 Cefalonia (TV Filmi)
2005 Callas e Onassis (TV Filmi)
2004 La omicidi (Mini Dizi)
2003 Maria Goretti (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Luisa Ranieri Fotoğrafları

Portreler