Lukas Dhont

Lukas Dhont

Lukas Dhont
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1991

Doğum Yeri: Gent, Belçika

Belçikalı senarist ve yönetmen.

Kız (2018), Corps perdu (2012) ve L'Infini (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Kız
2014 L'Infini (Kısa Film)
2013 Boys on Film X (Video)
2012 Huid von Glas (Kısa Belgesel)
2012 Corps perdu (Kısa Film)

Senaryo

2018 Kız
2014 L'Infini (Kısa Film)
2012 De Lucht in mijn Keel (Kısa Film)
2012 Corps perdu (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kız, Girl, 2018, Yönetmen, Senarist

Lukas Dhont Fotoğrafları