Luke Bracey

Luke Bracey

Luke Bracey
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.4.1989

Doğum Yeri: Sidney, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Home and Away (1988), Dance Academy (2010), G.I. Joe: Misilleme (2013) ve Westside (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 American Dream
2020 Holidate
2021 Violet
2019 Lucky Day
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2018 Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home (Kısa Video)
2016 Savaş Vadisi
2015 Point Break
2015 Me Him Her
2014 Unutulmaz Aşk
2014 Hedefteki Adam
2013 G.I. Joe: Misilleme
2012 Amnesia
2011 Monte Carlo

Televizyon

2020 Little Fires Everywhere (Mini Dizi)
2013 Westside (TV Filmi)
2010 Dance Academy
2010 Home and Away

Görev Aldığı Yapımlar

Luke Bracey Fotoğrafları

Luke Bracey Haberleri

Portreler