Luke Evans

Luke Evans

Luke Evans
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.4.1979

Doğum Yeri: Pontypool, Galler

Galli aktör ve şarkıcı.

Tam adı Luke George Evans'tır. 2010 yapımı Titanların Savaşı filminde canlandırdığı Apollon karakteriyle tanınmıştır. Ayrıca Sex & Drugs & Rock & Roll (2010), Robin Hood (2010), Tamara Drewe (2010), Blitz (2011), Üç Silahşörler (2011), Ashes (2011), Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı (2011) ve Kuzgun (2012) filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografisi

2018 State Like Sleep
2018 10x10
2018 Anna
2017 Beauty and the Beast
2017 The Fate of the Furious
2017 Professor Marston and the Wonder Women
2016 Message from the King
2016 The Girl on the Train
2015 Furious 7
2015 High-Rise
2014 Dracula Untold
2014 The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2013 Fast & Furious 6
2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug
2012 Ashes
2012 The Raven
2012 No One Lives
2012 The Hobbit: An Unexpected Journey
2011 Blitz
2011 The Three Musketeers
2011 Immortals
2011 Flutter
2010 Cowards and Monsters (Kısa Film)
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2010 Clash of the Titans
2010 Robin Hood
2010 Tamara Drewe
2009 Don't Press Benjamin's Buttons (Kısa Film)
2002 Taboo (Video Filmi)

Televizyon

2018 The Alienist
2017 The Grand Tour
2013 The Great Train Robbery (Mini Dizi)

Video Oyunları

2013 Fast & Furious: Showdown (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Luke Evans Fotoğrafları

Luke Evans Haberleri

Portreler


Vizyondakiler