Luke Hemsworth

Luke Hemsworth

Luke Hemsworth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.11.1981

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Kendisi gibi oyuncu olan Chris Hemsworth ve Liam Hemsworth'un ağabeyidir. Thor: Ragnarok (2017), Westworld (2016) ve Thor: Karanlık Dünya (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Death of Me
2019 Kripto Vurgun
2018 Encounter
2018 Nehir Kırmızı Akar
2018 We Are Boats
2017 Thor: Ragnarok
2017 Dillon Francis: Say Less (Kısa Video)
2017 Hickok
2017 City Slickers in Westworld (Kısa Video)
2016 Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı (Seslendirme)
2015 Infini
2014 Öldürmenin 3 Yolu
2014 The Reckoning
2014 Anomali

Televizyon

2020 Westworld
2015 Saturday Night Live
2012 Winners & Losers
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms
2011 The Bazura Project
2009 Tangle
2009 Carla Cametti PD
2008 The Elephant Princess
2008 Neighbours
2007 Satisfaction
2005 All Saints
2005 Last Man Standing
2004 Blue Heelers
2003 The Saddle Club

Görev Aldığı Yapımlar

Luke Hemsworth Fotoğrafları

Luke Hemsworth Haberleri

Portreler