Luran Ahmeti

Luran Ahmeti

Luran Ahmeti
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.10.1974

Doğum Yeri: Üsküp, Kuzey Makedonya

Makedonyalı oyuncu.

Üsküp Kiril i Metodij Üniversitesi mezunudur. Takip: İstanbul (2012), Bal-Can-Can (2005) ve Kurtlar Vadisi: Pusu (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Acı Kiraz
2018 Kanun
2015 Limonata
2014 Sadilishteto
2012 Takip: İstanbul
2012 Güzel Günler Göreceğiz
2010 Hayde Bre
2005 Bal-Can-Can

Televizyon

2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2016 Büyük Sürgün Kafkasya (Mini Dizi)
2015 Kurtlar Vadisi: Pusu
2015 Mutlu Ol Yeter (Mini Dizi)
2013 O sa mirë
2013 Muhtesem Yüzyil
2012 Son Yaz Balkanlar 1912
2011 Reis
2011 Tek Başımıza
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2009 Hicran Yarası
2009 Balkan Düğünü
2009 Bahar Dalları
2009 Elveda Rumeli

Görev Aldığı Yapımlar

Luran Ahmeti Fotoğrafları

Luran Ahmeti Haberleri

Portreler