Lynne Southerland

Lynne Southerland

Lynne Southerland
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li yapımcı ve yönetmen.

Throw Momma from the Train (1987), Çıplak Silah (1988) ve El Dorado yolu (2000) filmleriyle tanınmıştır. Monty DeGraff ile evlidir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Sindirella
2013 Mulan: 15th Anniversary - The Voices of Mulan II (Kısa Belgesel Video)
2004 Mulan II (Video)

Yapımcı

2012 Phil's Dance Party (Kısa Video)
2009 Petrolfame: A Lonely Road (Kısa Film)
2000 An Extremely Goofy Movie (Video)
1992 Bébé's Kids

Televizyon

2017 Monster High: Adventures of the Ghoul Squad (Mini Dizi)
2017 Enchantimals Finding Home (TV Filmi)
2016 Monster High Mash-ups
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child

Görev Aldığı Yapımlar

Lynne Southerland Fotoğrafları

Portreler