Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.4.1990

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu.

Asıl adı Colson Baker'dır. Sahnede Kells, Machine Gun Kelly, MGK, Kellz ve Young Gunner gibi birçok lakap kullanmaktadır. Stamp Of Approval (2006), Homecoming (2008), 100 Words and Running (2010) ve Lace Up (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Dirt
2019 Captive State
2019 Big Time Adolescence
2018 Bird Box
2018 Machine Gun Kelly: Rap Devil (Kısa Video)
2017 Machine Gun Kelly feat. X Ambassadors & Bebe Rexha: Home (Kısa Video)
2017 Machine Gun Kelly Feat. Hailee Steinfeld: At My Best (Kısa Video)
2016 Machine Gun Kelly & Camila Cabello: Bad Things (Kısa Video)
2016 Viral
2016 Nerve
2016 Punk's Dead: SLC Punk 2
2016 Mod Sun: Shoot Em Down (Kısa Video)
2016 The Land
2014 Işıkların Ardında

Televizyon

2016 Roadies

Görev Aldığı Yapımlar

Machine Gun Kelly Fotoğrafları

Portreler