Mackenzie Davis

Mackenzie Davis

Mackenzie Davis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.4.1987

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Montreal McGill University mezunudur. New York Neighborhood Playhouse'da oyunculuk eğitimi aldı. Breathe In (2013), Marslı (2015) filmleri ve Halt and Catch Fire (2014-2017) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Happiest Season
2020 Irresistible
2020 The Turning
2019 Terminator: Dark Fate
2018 Boomerang (Kısa Film)
2018 Tully
2017 Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Izzy Gets the Fuck Across Town
2016 Memory Box (Kısa Film)
2016 Always Shine
2015 Freaks of Nature
2015 Marslı
2015 A Country Called Home
2014 Emptied (Kısa Film)
2014 Müzmin Bekarlar
2013 Moontown (Kısa Film)
2013 Plato's Reality Machine
2013 Kurtuluş
2013 Ya Aşksa
2013 Breathe In
2012 The Hat Goes Wild
2012 Paramparça
2011 Alex (Kısa Film)

Televizyon

2020 Station Eleven (Mini Dizi)
2017 No Activity
2017 Halt and Catch Fire
2016 Kara Ayna
2012 I Just Want My Pants Back

Yapımcı

2017 Izzy Gets the Fuck Across Town
2014 Send (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mackenzie Davis Fotoğrafları

Mackenzie Davis Haberleri

Portreler