Mackenzie Foy

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.11.2000

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li çocuk model ve aktris.

Tam adı Mackenzie Christine Foy'dur. Kariyerine 2004 yılında Garnet Hill, Polo Ralph Lauren ve Guess Kids markalarının çocuk modeli olarak başladı. Ayrıca Rubbermaid, Jones Giyim Grubu, Walt Disney Company, Mattel, Target Corporation, Talbots, Guess ve Gap gibi şirketlere yönelik basılı reklamlarda yer aldı.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 ve Bölüm 2, Korku Seansı, Wish You Well (2013), Plastic Jesus (2013) ve Interstellar filmlerinde yer aldı. Ayrıca The Boxcar Children ve Küçük Prens filmlerinde seslendirme yaptı.

Filmografi

2018 The Nutcracker and the Four Realms
2015 The Little Prince (Seslendirme)
2014 Ernest & Celestine (Seslendirme)
2014 The Boxcar Children (Seslendirme)
2014 Black Eyed Dog
2014 Interstellar
2013 The Conjuring
2013 Wish You Well
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Televizyon

2015 Jesse Stone: Lost in Paradise (TV Filmi)
2014 The Cookie Mobster (TV Filmi)
2012 R.L. Stine's The Haunting Hour: The Series
2010 FlashForward
2010 Hawaii Five-0
2009 Til Death

Görev Aldığı Yapımlar

Mackenzie Foy Fotoğrafları

Mackenzie Foy Haberleri

Portreler