Maddie Ziegler

Maddie Ziegler

Maddie Ziegler
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 30.09.2002

Doğum Yeri: Pittsburgh, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Madison Nicole Ziegler'dir. Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Austin ve Ally (2011) ve Henry'nin Kitabı (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Music
2020 West Side Story
2020 Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum
2017 Henry'nin Kitabı
2016 Balerin ve Afacan Mucit (Seslendirme)
2012 Last Friday Night (Kısa Film)

Televizyon

2017 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
2015 Sevimli Küçük Yalancılar
2015 Austin ve Ally
2012 Dropp Dead Diva

Görev Aldığı Yapımlar

Maddie Ziegler Fotoğrafları