Madeleine McGraw

Madeleine McGraw

Madeleine McGraw
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.12.2008

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Madeleine Grace McGraw'dir ancak Maddy McGraw olarak da tanınmaktadır. Keskin Nişancı (2014), Outcast (2016-2017) ve Bones (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Harbinger
2022 The Black Phone
2021 Ailem Robotlara Karşı (Seslendirme)
2019 The Mandela Effect
2019 Oyuncak Hikâyesi 4 (Seslendirme)
2019 Lanetli Gözyaşları
2018 Ant-Man ve Wasp
2018 Pasifik Savaşı: İsyan
2017 Blackbear ft. Gucci Mane: Do Re Mi (Kısa Video)
2017 Do Re Mi (Kısa Video)
2017 Arabalar 3 (Seslendirme)
2016 Lucy in My Eyes (Kısa Film)
2016 Divorce: The Greatest Hits (Kısa Film)
2016 Susie Sunshine (Kısa Film)
2015 Stars (Kısa Film)
2014 The Firefly Catcher (Kısa Film)
2014 Keskin Nişancı
2014 Hide and Seek (Kısa Film)

Televizyon

2021 Secrets of Sulphur Springs
2019 A Christmas Wish (TV Filmi)
2018 Steps (TV Filmi)
2018 Criminal Minds
2018 Reverie
2017 Outcast
2016 Clarence (Mini Dizi – Seslendirme)
2014 Özçekim
2014 Bones

Görev Aldığı Yapımlar

Madeleine McGraw Fotoğrafları

Madeleine McGraw Haberleri