Madeline Brewer

Madeline Brewer

Madeline Brewer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1992

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris.

Sinema dünyasında Maddie ismini kullanmaktadır. 2012 yılında New York Amerikan Müzik ve Drama Akademisi'nden mezun olmuş ve Orange Is the New Black (2012), Black Mirror (2016) ve The Handmaid's Tale (2018) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2020 Now Is Everything
2019 Separation
2019 Captive State
2018 Logic: One Day ft. Ryan Tedder (Kısa Video)
2018 Cam
2018 Braid
2018 Still
2017 Hedgehog
2017 Flesh and Blood

Televizyon

2018 The Handmaid's Tale
2016 The Deleted
2016 Black Mirror
2016 Grimm
2015 Hemlock Grove
2014 Stalker
2013 Orange Is the New Black

Görev Aldığı Yapımlar

Madeline Brewer Fotoğrafları

Portreler