Maeve Jinkings

Maeve Jinkings

Maeve Jinkings
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.8.1976

Doğum Yeri: Brasilia, Brezilya

Brezilyalı aktris. 2015 yılında yayınlanan The Rule of the Game (Oyunun Kuralları) filmindeki Domingas karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2016 Aquarius
2016 Boi Neon
2015 Big Jato
2015 Love Plastic and Noise
2013 Good Luck My Love
2013 Once Upon a Time Veronica
2013 The Sound Around
2007 Falsa Loura
2017 Statue! (Kısa Film)
2014 Without Heart (Kısa Film)
2014 Reptile Shop (Kısa Film)
2011 Passageira S8º (Kısa Film)
2001 Dias (Kısa Film)

Televizyon

2015 The Rule of the Game

Tiyatro

2009 All The Falling
2008 Ato Sem Palavras
2007 PEsO
2006 The Life as It Is
2006 Since Que Samba É Samba
2005 Ricardo III
2005 The Witches of Salem
2003 The Cold Front That the Rain Brings
2003 Dentes Guardados
2003 Miranda

Ödülleri

2014 47. Brezilya Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Statue!
2014 Rio Uluslararası Kısa Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Statue!
2014 Toronto Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Plastic Love and Noise
2013 47. Brezilya Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Plastic Love and Noise
2013 8. Aruanda Brezilya Görsel-İşitsel Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Plastic Love and Noise
2013 6. International Window of Cinema of Recife - Mansiyon, Plastic Love and Noise
2013 Cinematografik Bloglar Ligi - En İyi Yarımcı Kadın Oyuncu, The Sound Around

Görev Aldığı Yapımlar

Maeve Jinkings Fotoğrafları

Maeve Jinkings Haberleri

Portreler


Vizyondakiler