Maggie Grace

Maggie Grace

Maggie Grace
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.10.1983

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Maggie Grace Denig'dir. 2004-2010 yılları arasında yayınlanan Emmy ödüllü Lost dizisinde Shannon Rutherford adlı karakteri canlandırmıştır.

Grace ekranlarda ilk kez haftalık bir internet yapımı olan Rachel's Room adlı programda göründü. 96 Saat (2008), Lost - Les disparus (2004-2010), Fear the Walking Dead (2018-2020) ve Californication (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Incident on 459
2020 Love, Weddings & Other Disasters (completed)
2018 Supercon
2018 Kasırgada Vurgun
2017 The Scent of Rain and Lightning
2017 İntikam
2016 The Choice
2016 Brad Carter: Doin' Wrong with You (Kısa Film)
2015 Taken 3
2015 Unity (Belgesel – Anlatıcı)
2014 We'll Never Have Paris
2014 About Alex
2012 Hot Girl, Fast Car, Eating a Banana (Kısa Film)
2012 Lockout
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012 Taken 2
2012 Decoding Annie Parker
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2010 Flying Lessons
2010 Knight and Day
2010 The Experiment
2010 Faster
2009 Malice in Wonderland
2008 Taken
2007 Suburban Girl
2007 The Jane Austen Book Club
2005 The Fog
2004 Creature Unknown
2002 Shop Club

Televizyon

2020 Fear the Walking Dead
2019 Fear the Walking Dead: The Althea Tapes (Seslendirme)
2015 Masters of Sex
2014 Wall Street (TV Filmi)
2013 Californication
2013 The Following
2013 Susanna
2013 When Calls the Heart (TV Filmi)
2004 Cold Case
2004 Oliver Beene
2004 Like Family
2004 Law & Order: Special Victims Unit
2004 Lost
2003 Twelve Mile Road (TV Filmi)
2003 CSI: Miami
2003 The Lyon's Den
2003 Miracles
2002 Septuplets
2002 Murder in Greenwich (TV Filmi)
2001 Rachel's Room

Görev Aldığı Yapımlar

Maggie Grace Fotoğrafları

Maggie Grace Haberleri

Portreler


Vizyondakiler