Mahir İpek

Mahir İpek

Mahir İpek
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.1.1972

Doğum Yeri: Kahramanmaraş, Türkiye

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu.

Âşık İsmail İpek'in oğludur.

Filmografi

2017 Dede Korkut Hikayeleri: Salur Kazan Zoraki Kahraman
2017 Kolonya Cumhuriyeti
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)
2014 Mandıra Filozofu İstanbul
2013 Hükümet Kadın-2
2013 BKM Güldür Güldür (TV Dizisi)
2014 Zengin Kız Fakir Oğlan (TV Dizisi)
2016 Seksenler (TV Dizisi)
2012 Hükümet Kadın
2012 Gına (TV Dizisi)
2011 Sen Kimsin?
2011 Papaz Kimde
2011 Karakol - Herkes Adalet İster (TV Dizisi)
2010 Kardelen
2010 Heberler (TV Dizisi)
2010 Cümbür Cemaat Aile (TV Dizisi)
2010 Av Mevsimi
2011 Geniş Aile (TV Dizisi)
2008 O... Çocukları (TV Dizisi)
2008 Düşlerimde Atatürk (Kısa Film)
2007 Ulak
2007 Senden Başka (TV Dizisi)
2007 Münferit
2008 Komedi Dükkanı (TV Dizisi)
2009 Elveda Rumeli (TV Dizisi)
2006 İşte Benim (TV Dizisi)
2006 Kabuslar Evi: Son Dans (TV Dizisi)
2006 Hayırdır İnşallah (TV Dizisi)
2005 Sensiz Olmuyor (TV Dizisi)
2004 Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2003 Serseri (TV Dizisi)
2003 Hayat Bilgisi (TV Dizisi)
2002 Kınalı Kar (TV Dizisi)
2001 Beş Dakikalık Bir Mesele (TV Dizisi)
1993 Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Mahir İpek Fotoğrafları

Mahir İpek İle İlgili Haberler