Mahmut Fazıl Coşkun

Mahmut Fazıl Coşkun

Mahmut Fazıl Coşkun
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1973

Doğum Yeri: Türkiye

Türk yönetmen.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden 1995’te mezun olduktan sonra 2000 yılında Los Angeles’ta bulunan Kaliforniya Üniversitesi’nin UCLA Film, TV ve Dijital Medya bölümünü tamamladı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Anons
2011 Yozgat Blues
2010 8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan (TV Dizisi)
2009 Kısa'ca Ramazan: Domates Orucu Bozmaz (Kısa Film)
2009 Uzak İhtimal

Senarist Olarak

2017 Anons
2011 Yozgat Blues
2009 Kısa'ca Ramazan: Domates Orucu Bozmaz (Kısa Film)
2009 Uzak İhtimal

Ödülleri

2014 18. Sofya Film Festivali - En iyi Balkan filmi, Yozgat Blues
2013 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En iyi film, Yozgat Blues
2013 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - Film-Yön en iyi film ödülü, Yozgat Blues
2013 4. Malatya Uluslararası Film Festivali - En iyi film, Yozgat Blues
2013 4. Malatya Uluslararası Film Festivali - En iyi yönetmen, Yozgat Blues
2013 4. Malatya Uluslararası Film Festivali - SİYAD en iyi film ödülü, Yozgat Blues
2009 28. İstanbul Film Festivali - En İyi Yönetmen, Uzak İhtimal
2009 16. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Yönetmen, Uzak İhtimal
2009 38. Uluslarası Rotterdam Film Festivali - En İyi Film, Uzak İhtimal

Görev Aldığı Yapımlar

Mahmut Fazıl Coşkun Fotoğrafları

Mahmut Fazıl Coşkun Haberleri