Maja-Celiné Probst

Maja-Celiné Probst

Maja-Celiné Probst
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.5.1997

Doğum Yeri: Nürnberg, Almanya

Alman oyuncu.

Can't take my eyes off you (2016), 8 Remains (2018) ve Ölümcül Temas (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ölümcül Temas
2018 Liebesstreifen (Kısa Film)
2018 8 Remains
2016 Can't take my eyes off you (Kısa Film)

Televizyon

2019 Notruf Hafenkante
2019 Rosamunde Pilcher
2018 Der Staatsanwalt
2017 Morden im Norden
2016 Nur nicht aufregen! (TV Filmi)
2015 SOKO München
2015 Marie Brand und der schöne Schein (TV Filmi)
2014 Die Bergretter
2010 Der Bergdoktor
2010 Ihr Auftrag, Pater Castell
2006 Aktenzeichen XY... ungelöst!
2004 Im Tal des Schweigens
2000 Weißblaue Geschichten (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Maja-Celiné Probst Fotoğrafları

Maja-Celiné Probst Haberleri

Portreler