Makis Papadimitriou

Makis Papadimitriou

Makis Papadimitriou
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1975

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan oyuncu.

Suntan (2016), Plateia Amerikis (2016) ve Şövalye (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Vaggelis Theodoropoulos'un yönettiği Simon Stephens'in 'Motortown' oyununda canlandırdığı Lee karakteriyle 2009'da 'Dimitris Horn Tiyatro Ödülleri'ni kazandı.

Filmografi

2018 Ellinikon (Kısa Film)
2018 Pity
2017 Cowboy (Kısa Film)
2017 Heimlich (Kısa Film)
2017 Do It Yourself
2016 Voir du pays
2016 Teleioi ksenoi
2016 Suntan
2016 Plateia Amerikis
2016 Magikos kathreftis
2016 Cube (Kısa Film)
2015 The Republic
2015 Şövalye
2015 I kori tou Rembrandt
2014 PAN.di.MIA
2014 A Blast
2013 Trains (Kısa Film)
2013 Runaway Day
2013 I limouzina: Komodia parexigiseon
2012 L
2012 Desma aimatos
2012 Chelsea-Barcelona (Kısa Film)
2011 Ap' ta kokala vgalmena
2011 Adikos kosmos
2010 Harisma
2009 Imantas (Kısa Film)
2007 Parees
2006 Ores koinis isyhias
2005 Pame Pali (Kısa Film)
2005 I gynaika einai... skliros anthropos
2003 To kelepouri (Kısa Film)

Televizyon

2016 I heiroteri evdomada tis zois mou
2014 #atherapefti (Kısa TV Dizisi)
2011 Me lene Vangeli
2010 O 3os nomos
2008 Mavra mesanyhta
2007 Amyna zonis

Görev Aldığı Yapımlar

Makis Papadimitriou Fotoğrafları

Portreler