Malik Bentalha

Malik Bentalha

Malik Bentalha
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.3.1989

Doğum Yeri: Bagnols-sur-Ceze, Fransa

Cezayir ve Fas asıllı Fransız komedyen ve aktör.

Robin des Bois, la véritable histoire (2015), La vache (2016) ve Eyjafjallajökull (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Le doudou
2018 Taxi 5
2018 Zone franche
2016 Aventuri in Pattaya
2016 La vache
2015 Robin des Bois, la véritable histoire
2013 Eyjafjallajökull
2013 Memleket
2011 Et soudain tout le monde me manque

Televizyon

2013 Le débarquement
2013 Scènes de ménages
2011 Insoupçonnable (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Malik Bentalha Fotoğrafları