Mamie Gummer

Mamie Gummer

Mamie Gummer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.08.1983

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Mary Willa Gummer'dır. Bunun yanında Mamie takma adını da kullanmaktadır. Sıra Dışı Anne (2015), Koğuş (2010) ve Acı Reçete (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Separation
2018 Aniden
2018 An Actor Prepares
2015 Yolun Sonu
2015 Sıra Dışı Anne
2015 The Good Wife
2014 Echo Park
2014 Cake
2013 The Lifeguard
2013 He's Way More Famous Than You
2013 Acı Reçete
2010 Twelve Thirty
2010 Koğuş
2010 Coach (Video)
2009 The Lightkeepers
2009 Özgür Woodstock
2008 The Loss of a Teardropp Diamond
2008 Görev Uğruna
2008 Alabama Leaves (Kısa Film)
2007 Gün batımı
2007 All Saints Day (Kısa Film)
2006 Sahtekar
2003 Reservations (Kısa Film)
1986 La brûlure

Televizyon

2020 L'étoffe des héros
2020 Blood of Zeus (Seslendirme)
2019 True Detective
2018 The Good Fight
2018 Robot Chicken (Seslendirme)
2018 Castle Rock
2016 The Collection
2015 The Walker
2015 Manhattan
2014 The Money (TV Filmi)
2014 Elementary
2013 Emily Owens M.D.
2012 The Big C
2011 Off the Map
2011 A Gifted Man
2008 John Adams (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Mamie Gummer Fotoğrafları

Mamie Gummer Haberleri