Manal Issa

Manal Issa

Manal Issa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.03.1982

Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Fransa

Lübnan asıllı Fransız oyuncu.

Peur de rien (2015), Nocturama (2016) ve Ulysse & Mona (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2022 The Swimmers
2022 The Anger
2021 The Sea Ahead
2021 Hatıra Kutusu
2020 FOLLIA
2019 Une jeunesse dorée
2019 Malek
2018 Deux fils
2018 Ulysse & Mona
2018 Mon tissu préféré
2017 One of These Days
2016 Nocturama
2015 Peur de rien

Görev Aldığı Yapımlar

Manal Issa Fotoğrafları

Manal Issa Haberleri