Manuel J. Garcia

Manuel J. Garcia

Manuel J. Garcia
Yönetmen

Doğum Yeri: İspanya

İspanyol yönetmen.

Piñatas: The Movie (2006) ve Bikes (2018) filmleriyle tanınmıştır. Bikes filmiyle 2019'da En İyi Animasyon Filmi dalında Goya ödüllerine aday olmuştur.

Filmografi

2018 Bikes
2013 Tombatossals, la leyenda
2006 Piñatas: The Movie
2005 Sculpture Club (Kısa Film)
2000 Marco Antonio, rescate en Hong Kong

Yapımcı

2005 Sculpture Club (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Manuel J. Garcia Fotoğrafları