Marc Barbé

Marc Barbé

Marc Barbé
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.5.1961

Doğum Yeri: Nancy, Fransa

Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

Kaldırım Serçesi (2007), Gauguin - Voyage de Tahiti (2017) ve Section Zéro (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2018 Eva
2018 Braquer Poitiers
2017 Petit paysan
2017 Le fils de quelqu'un (Kısa Film)
2017 Laissez bronzer les cadavres
2017 Gauguin - Voyage de Tahiti
2017 Fox-terrier (Kısa Film)
2016 Le Mali
2016 7 Giorni
2015 Un homme idéal
2015 Pension complète
2015 Les ogres
2014 Les fleurs bleues (Kısa Film)
2013 Rachelle sur le rocher (Kısa Film)
2013 Le prochain film
2013 La religieuse
2013 Arrêtez-moi
2012 Madame Solario
2012 Comme un lion
2012 Berlin Telegram
2012 Benim Yolum
2011 Petite (Kısa Film)
2011 Les racines du ciel (Kısa Film)
2011 La mer à l'aube
2011 La folie Almayer
2011 Atlantika (Kısa Film)
2010 Nannerl, la soeur de Mozart
2010 Enterrez nos chiens (Seslendirme)
2010 À main nue (Kısa Film)
2009 Sommeil blanc
2009 Qu'un seul tienne et les autres suivront
2009 La dame de trèfle
2009 Gamines
2008 Coupable
2008 Bu Gece
2008 All Work (Kısa Film)
2007 Ne touchez pas la hache
2007 Kaldırım Serçesi
2007 Içimizdeki düsman
2007 Beluga
2006 Toothache
2006 La serre de glace (Kısa Film)
2006 L'intouchable
2006 L'écluse (Kısa Film)
2006 Il sera une fois...
2006 Horezon
2006 Charell
2005 Les amants réguliers
2005 Esrarengiz Sevgili
2005 Avaler des couleuvres (Kısa Film)
2004 Pourquoi
2004 Du bois pour l'hiver (Kısa Film)
2004 Ce qu'ils imaginent
2003 Personne ici (Kısa Film)
2003 Marie et le loup
2003 Après la pluie, le beau temps
2002 La vie nouvelle
2002 Angèle (Kısa Film)
2001 Trois huit
1999 Paddy
1998 Sombre
1996 Le cri de la soie
1994 Une femme dans l'ennui (Kısa Film)
1993 En compagnie d'Antonin Artaud
1992 Boheemielämää

Televizyon

2017 Engrenages
2016 Section Zéro
2015 Boulevard du Palais
2013 Crossing Lines
2013 The Tunnel
2012 Les cinq parties du monde (TV Filmi)
2011 Mission sacrée (TV Filmi)
2010 Les vivants et les morts
2009 Un flic
2009 Cet été-là (TV Filmi)
2008 Flics
2001 L'apprentissage de la ville (TV Filmi)
1996 Jeunesse sans Dieu (TV Filmi)

Yönetmen Olarak

2012 Oui monsieur (Kısa Film)
2007 À une enfant qui danse dans le vent (Kısa Film)
2006 La serre de glace (Kısa Film)
2005 N'entre pas sans violence dans cette bonne nuit (Kısa Film)

Senarist Olarak

2012 Oui monsieur (Kısa Film)
2007 À une enfant qui danse dans le vent (Kısa Film)
2006 La serre de glace (Kısa Film)
2005 N'entre pas sans violence dans cette bonne nuit (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Barbé Fotoğrafları