Marc Forster

Marc Forster

Marc Forster
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.11.1969

Doğum Yeri: Bavyera, Almanya

Alman senarist, yapımcı ve yönetmen.

Monster's Ball (2001), Finding Neverland (2004), Stay (2005), Stranger than Fiction (2006), The Kite Runner (2007), Quantum of Solace (2008) ve World War Z (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Cow
2018 Christopher Robin
2017 The Receipt: Lost & Found (Kısa Film)
2016 Tek Gördüğüm Sensin
2013 Dünya Savaşı Z
2011 Koruyucu
2009 LX Forty (Kısa Film)
2008 Quantum of Solace
2007 Uçurtma Avcısı
2006 Lütfen Beni Öldürme
2005 Gitme
2004 Düşler Ülkesi
2001 Kesişen Yollar
2000 Everything Put Together
1995 Loungers

Televizyon

2015 Hand of God

Yapımcı

2021 The Cow
2019 Mon Chien Stupide
2018 Come Sunday
2016 Tek Gördüğüm Sensin
2013 Dünya Savaşı Z
2012 Sanal Hayatlar
2011 Koruyucu
2009 LX Forty (Kısa Film)
2005 Sueño

Televizyon

2015 Hand of God

Senaryo

2016 Tek Gördüğüm Sensin
2009 LX Forty (Kısa Film)
2000 Everything Put Together
1995 Loungers

Oyuncu

2004 Düşler Ülkesi

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Forster Fotoğrafları

Marc Forster Haberleri