Marc Meyers

Marc Meyers

Marc Meyers
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

My Friend Dahmer (2017), All My Life (2020), Human Capital (2019) ve We Summon the Darkness (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 All My Life
2019 Human Capital
2019 We Summon the Darkness
2017 My Friend Dahmer
2015 How He Fell in Love
2010 Harvest
2006 Approaching Union Square
2003 Witnessing (Belgesel)
2000 Callous (Kısa Film)
1998 86 Customer (Kısa Film)

Yapımcı

2017 My Friend Dahmer
2015 How He Fell in Love
2010 Harvest
2006 Approaching Union Square
2000 Callous (Kısa Film)
1998 86 Customer (Kısa Film)

Senaryo

2017 My Friend Dahmer
2015 How He Fell in Love
2010 Harvest
2006 Approaching Union Square
2000 Callous (Kısa Film)
1998 86 Customer (Kısa Film)

Oyuncu

2006 Approaching Union Square

Görev Aldığı Yapımlar

Marc Meyers Fotoğrafları

Marc Meyers Haberleri

Portreler