Marcelo Martinessi

Marcelo Martinessi

Marcelo Martinessi
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1973

Doğum Yeri: Asunción, Paraguay

Paraguaylı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Las herederas (2018), The Lost Voice (2016) ve Karai norte (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)
2009 Karai norte (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)
2009 Karai norte (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 Las Herederas
2016 The Lost Voice (Kısa Belgesel)
2010 Calle última (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mirasçılar, Las Herederas / The Heiresses, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Marcelo Martinessi Fotoğrafları

Marcelo Martinessi Haberleri