Marcin Czarnik

Marcin Czarnik

Marcin Czarnik
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.3.1976

Doğum Yeri: Malopolskie, Polonya

Polonyalı aktör.

Saul'un Oğlu (2015), Rewers (2009) ve Janosik. Prawdziwa historia (2009) filmleriyle tanınmıştır. En bilinen rolü Akademi Ödülü kazanan film Saul'un Oğlu filmindeki Feigenbaum rolüdür. 2000 yılında Varşova Tiyatro Akademisi'nden mezun olduktan sonra, 2002-2004 yılları arasında Wrocław Polonya Tiyatrosu'nda, ardından 2006'da tekrar orada ve 2004-2005 yılları arasında ise kısa bir süre için Gdansk'daki Wybrzeże Tiyatrosu'nda performans sergiledi. 2011 yılında Gloria Artis Kültür Liyakat Madalyası ödülüne layık görüldü.

Filmografi

2019 Music, War and Love
2019 Mr. Jones
2018 Zabawa, zabawa
2018 Plan B
2018 Sunset
2018 Kler
2017 Teatroteka: Sprawa Rity G.
2016 Aşk Birleşik Devletleri
2015 Warsaw by Night
2015 Saul'un Oğlu
2012 Drogówka
2011 Z daleka widok jest piekny
2010 Rózyczka
2010 Nie opuszczaj mnie
2010 Made in Poland
2009 Rewers
2009 Janosik. Prawdziwa historia
2008 Droga do raju
2003 Cialo

Televizyon

2019 Teatroteka: Slabi (TV Filmi)
2018 Pulapka
2018 Nielegalni
2018 Drogi wolnosci
2018 1983
2017 Miasto skarbów
2017 Belle Epoque
2017 Teatroteka: Wariat (TV Filmi)
2016 Na dobre i na zle
2016 Artysci
2015 Uwiklani
2015 Komisarz Alex
2013 Gleboka woda
2013 Barwy szczescia
2012 Prawo Agaty
2012 Ojciec Mateusz
2012 Czas honoru
2011 1920. Wojna i milosc
2010 Ratownicy
2010 Nowa
2009 Tylko milosc
2008 Teatr telewizji
2008 Pierwsza milosc
2008 Londynczycy
2008 Kryminalni
2005 Magiczne drzewo
2004 Pensjonat Pod Róza
2001 Marzenia do spelnienia

Görev Aldığı Yapımlar

Marcin Czarnik Fotoğrafları

Marcin Czarnik Haberleri

Portreler