Marcus H. Rosenmüller

Marcus H. Rosenmüller

Marcus H. Rosenmüller
Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.7.1973

Doğum Yeri: Tegernsee, Almanya

Alman senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Marcus Heinrich Rosenmüller'dir ve 'Rosi' takma ismini kullanmaktadır. Le péché selon Sébastien (2006), The Keeper (2018) ve Die Perlmutterfarbe (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Rotzbub
2020 Dreiviertelblut - Weltraumtouristen (Belgesel)
2019 Çifte Bela: Sihirli Ayna
2018 The Keeper
2015 Hubert von Goisern - Brenna tuat's schon lang (Belgesel)
2014 Beste Chance
2012 Wer's glaubt, wird selig
2012 Pension Freiheit
2011 Sommer der Gaukler
2011 Mon été orange
2009 Die Perlmutterfarbe
2008 Räuber Kneißl
2008 Beste Gegend
2007 Beste Zeit
2006 Schwere Jungs
2006 Le péché selon Sébastien
2003 C'est la vie (Kısa Film)
2003 Hotel Deepa (Kısa Film)
2000 Kümmel und Korn (Kısa Film)
1998 Nur Schreiner machen Frauen glücklich (Kısa Film)

Televizyon

2017 Auf dem Nockherberg
2004 Irgendwo in Bayern (Belgesel)

Yapımcı

2020 Dreiviertelblut - Weltraumtouristen (Belgesel)

Senaryo

2020 Der Boandlkramer und die ewige Liebe
2018 The Keeper
2015 Hubert von Goisern - Brenna tuat's schon lang (Belgesel)
2009 Die Perlmutterfarbe
2006 Le péché selon Sébastien
2003 C'est la vie (Kısa Film)
2003 Hotel Deepa (Kısa Film)
2000 Kümmel und Korn (Kısa Film)
1998 Nur Schreiner machen Frauen glücklich (Kısa Film)

Televizyon

2004 Irgendwo in Bayern (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Marcus H. Rosenmüller Fotoğrafları

Marcus H. Rosenmüller Haberleri

Portreler