Marcy Palmer

Marcy Palmer

Marcy Palmer
Oyuncu

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li oyuncu.

The Hum (2015), Chronos (2015) ve Karabasan (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2012 Right Here Waiting (Kısa Film)
2019 Karabasan
2016 Into the Rain (Kısa Film)
2015 The Hum
2014 Scarlet's Witch
2012 The Clancy Family Funeral Home (Kısa Film)
2012 Titanadon vs. MechaMantis (Kısa Film)
2011 The Bard (Kısa Film)
2011 Modern Gods (Kısa Film)
2010 Disconnected (Kısa Film)
2006 Emergency Exit (Kısa Film)
2006 Olyver Brody (Kısa Film)
2006 Thousand Natural Shocks (Kısa Film)
2003 Proposal (Kısa Film)

Televizyon

2015 Chronos

Görev Aldığı Yapımlar

Marcy Palmer Fotoğrafları