Margaret Anne Florence

Margaret Anne Florence

Margaret Anne Florence
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.12.1978

Doğum Yeri: Güney Karolina, ABD

ABD'li aktris, şarkıcı ve model.

2006 yapımı Eski Süper Sevgilim, 2009 yapımı The Mighty Macs ve 2009 yapımı The New Daughter filmlerinde ve Inside Amy Schumer, 30 Rock, Nurse Jackie dizilerinde de başarıyla oynamış ve geniş kitlelerce tanınmıştır. Margaret Anne ayrıca New York ve eyalet genelinde sahne almış ve buralarda The Light in the Piazza, The Fantasticks ve Street Scene gibi yapımlarda da yer almıştır.

Filmografi

2018 The Incoherents
2017 Family Games
2016 The Final Adventure of John & Eleanor Greene (Kısa Film)
2013 Wedding Day (Kısa Film)
2011 The One
2010 Condemned (Kısa Film)
2009 Tepedeki Mezarlik
2009 The Mighty Macs
2006 Doris (Kısa Film)
2006 Eski Süper Sevgilim
2006 Directions (Video Filmi)

Televizyon

2017 Sun Records
2015 The Everything Show
2013 Inside Amy Schumer
2012 30 Rock
2011 Weekends at Bellevue (TV Filmi)
2010 Blue Bloods
2010 Nurse Jackie
2009 White Collar
2008 Law & Order
2007 The Guiding Light

Görev Aldığı Yapımlar

Margaret Anne Florence Fotoğrafları

Portreler