Margaret Qualley

Margaret Qualley

Margaret Qualley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.10.1994

Doğum Yeri: Montana, Kanada

Kanadalı oyuncu.


Tam adı Sarah Margaret Qualley'dir. 

Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019), Fosse/Verdon (2019), Kenzo World (2016) ve Genç Rahibeler (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 A Head Full of Ghosts
2021 The Stars at Noon
2020 My Salinger Year
2020 Wake Up (Kısa Film)
2019 Vatan Evladı
2019 Strange But True
2019 Seberg
2019 IO
2019 Death Stranding (Video Oyunu - Seslendirme)
2019 Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Adam
2018 Light Beings (Kısa Film)
2018 Donnybrook
2017 The Vanishing of Sidney Hall
2017 Genç Rahibeler
2017 Ölüm Defteri
2016 Kenzo World (Kısa Video)
2016 İyi Adamlar
2016 Dream Girl (Kısa Film)
2013 Palo Alto

Televizyon

2020 Acting for a Cause
2019 Fosse/Verdon (Mini Dizi)
2018 Asesinato en el Hormiguero Express (Kısa Film)
2017 The Leftovers (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Margaret Qualley Fotoğrafları

Margaret Qualley Haberleri

Portreler