Margarita Broich

Margarita Broich

Margarita Broich
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1960

Doğum Yeri: Neuwied, Almanya

Alman oyuncu.

Quellen des Lebens (2013), Okuyucu (2008) ve Tatort (1992-2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mon double presque parfait
2018 Le Temps des seigneurs
2018 Deux hommes en costume
2016 Rockabilly Requiem
2016 Anne Frank'in Hatıra Defteri
2015 Traumfrauen
2015 Hedi Schneider est en panne
2014 Vaterfreuden
2014 Super ego
2014 Quatsch und die Nasenbärbande
2013 Un prof pas comme les autres
2013 Quellen des Lebens
2012 Mutluluk
2012 Anleitung zum Unglücklichsein
2011 Monika
2011 Das traurige Leben der Gloria S.
2010 Ich muss mich künstlerisch gesehen regenerieren (Kısa Film)
2010 Kai apkabinsiu tave
2010 Hier kommt Lola
2009 Eni (Kısa Film)
2009 This Is Love
2009 Marga
2009 Liebe Mauer
2009 Effi Briest
2008 The Bread (Kısa Film)
2008 Okuyucu
2007 Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken
2007 Max Minsky und ich
2006 Vier Fenster
2003 Wolfsburg
2003 Saltimbank
2003 Hamlet_X
2002 İkiz Kız Kardeşler
1991 Le coup de foudre

Televizyon

2020 Tatort
2020 Meine Mutter - bärenstark (TV Filmi)
2020 Meine Mutter will ein Enkelkind (TV Filmi)
2020 Meine Mutter traut sich was (TV Filmi)
2019 Une étoile pour deux (TV Filmi)
2019 Tödliches Comeback (TV Filmi)
2018 Chaos-Queens
2018 Meine Mutter ist unmöglich (TV Filmi)
2017 Ein starkes Team
2017 Der Schweinehirt (TV Filmi)
2017 Das doppelte Lottchen (TV Filmi)
2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV Filmi)
2016 Aufbruch (TV Filmi)
2016 Morgen hör ich auf (Mini Dizi)
2015 Nachtschicht
2015 Der Verlust (TV Filmi)
2015 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV Filmi)
2014 Letzte Spur Berlin
2014 Division criminelle
2014 Männertreu (TV Filmi)
2014 Auf der Straße (TV Filmi)
2013 Doc Meets Dorf
2013 Danni Lowinski
2013 Vengeance sans fin (TV Filmi)
2013 Un été à Rome (TV Filmi)
2013 Grenzgang (TV Filmi)
2012 Sans raison aucune (TV Filmi)
2012 Retour au pays (TV Filmi)
2012 Der Hafenpastor (TV Filmi)
2011 Unter anderen Umständen
2011 Un cas pour deux
2011 SOKO Stuttgart
2011 Schmidt & Schwarz (TV Filmi)
2011 Im falschen Leben (TV Filmi)
2010 Stolberg
2010 SOKO Leipzig
2010 Pfarrer Braun
2010 Notruf Hafenkante
2010 Neue Vahr Süd (TV Filmi)
2010 Luises Versprechen (TV Filmi)
2009 Bloch
2008 Der Kriminalist
2008 -2011Police 110
2008 SOKO Wismar
2008 Nacht vor Augen (TV Filmi)
2008 Das Feuerschiff (TV Filmi)
2007 Küstenwache
2007 Le diable dans le ventre (TV Filmi)
2007 Auf Nummer sicher? (Belgesel TV Filmi)
2006 Vice Squad
2006 Der Bulle von Tölz
2006 Abschnitt 40
2005 Kanzleramt
2005 Der Dicke
2005 La blessure d'Andréa (TV Filmi)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV Filmi)
2005 Crazy Partners (TV Filmi)
2004 Das Bernstein-Amulett (Kısa Film)
2004 Le dernier témoin
2003 Nicht ohne meinen Anwalt
2003 Berlin, Berlin
2002 Für alle Fälle Stefanie
2002 Geld macht sexy (TV Filmi)
2001 Der Fahnder
2001 Coeurs croisés (TV Filmi)
2000 Wolff, police criminelle
2000 Helicops
1998 Mein Kind muß leben (TV Filmi)
1996 Freunde fürs Leben
1996 Auf eigene Gefahr
1996 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (TV Filmi)
1991 Gekaufte Bräute (TV Filmi)
1990 Rote Erde

Görev Aldığı Yapımlar

Margarita Broich Fotoğrafları

Margarita Broich Haberleri

Portreler


Vizyondakiler