Maria Dizzia

Maria Dizzia

Maria Dizzia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.12.1974

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Maria Teresa Dizzia'dır. Kaliforniya Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Paranoya (2011), Gerçek Hikaye (2015) ve While We're Young (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Plagiarist
2019 William
2019 The Neighbors' Window (Kısa Film)
2019 May (Kısa Film)
2019 Gece Kuşu
2019 Depraved
2019 Above the Shadows
2018 Vox Lux
2018 Piercing
2018 Blasphemy (Kısa Film)
2017 Son Macera
2017 If I Forget
2017 Humor Me
2017 Fits and Starts
2017 Abe & Phil's Last Poker Game
2016 Christine
2016 37
2016 Wander (Kısa Film)
2015 The Edge of the Woods (Kısa Film)
2015 3 Nesil
2015 Gerçek Hikaye
2014 X/Y
2014 While We're Young
2014 Sweepstakes (Kısa Film)
2014 Re: Jess (Kısa Film)
2013 The Happy Sad
2013 Kaptan Phillips
2013 Clutter
2012 Şimdi Gel de Gör Beni
2012 Nous York
2012 Keep the Lights On
2011 Paranoya
2011 Oyunun Sonu
2011 Down the Shore
2011 Certainty
2011 The Fort (Kısa Film)
2009 Whose Dog Is It Anyway? (Kısa Film)
2009 The Ghost and Us (Kısa Film)
2009 Diğer Kadın
2008 Rachel Getting Married
1998 Sense

Televizyon

2020 The Undoing
2020 Forever Alone
2019 Bull
2019 13 Reasons Why
2019 Orange Is the New Black
2018 The Deuce
2018 Strangers
2017 Red Oaks (Seslendirme)
2017 Sea Change (TV Filmi)
2016 The Blacklist
2016 Royal Pains
2016 Horace and Pete
2015 Master of None
2015 Elementary
2013 The Good Wife
2013 Haber Studyosu
2012 Louie
2009 Une aventure New-Yorkaise (TV Filmi)
2008 Puppy Love
2008 Law & Order
2008 Fringe
2006 Smith
2006 Law & Order: Criminal Intent

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Dizzia Fotoğrafları

Maria Dizzia Haberleri

Portreler


Vizyondakiler