Maria Dragus

Maria Dragus

Maria Dragus
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1994

Doğum Yeri: Dresden, Almanya

Romen asıllı Alman oyuncu.

Tam adı Maria-Victoria Dragus'tur. Annesi Alman, babası ise Romen'dir. Beyaz Bant (2009), Mademoiselle Paradis (2017) ve İskoçya Kraliçesi Mary (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Six Minutes to Midnight
2019 Lara
2019 Deutschstunde
2019 Deine Farbe
2019 Brecht
2018 Verlorene
2018 İskoçya Kraliçesi Mary
2017 Tiger Girl
2017 Smoking (Kısa Film)
2017 Mademoiselle Paradis
2017 Millennials
2016 Bacalaureat
2016 24 Wochen
2014 Light Game (Kısa Film)
2013 Scherbenpark
2013 CouchFilmi
2012 Töte mich
2012 Draussen ist Sommer
2011 Wer wenn nicht wir
2009 Beyaz Bant
2007 Du bist nicht allein

Televizyon

2019 Tatort
2017 Schuld
2017 Neo Magazin
2017 Tod einer Kadettin (TV Filmi)
2016 A Dangerous Fortune (TV Filmi)
2015 Tannbach
2015 Der Himmel zwischen den Welten (TV Filmi)
2014 Die Familiendetektivin
2014 16 über Nacht! (TV Filmi)
2013 Letzte Spur Berlin
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV Filmi)
2011 Familie Dr. Kleist
2010 Dance Academy
2008 SOKO Leipzig
2007 Ein Engel für alle
2007 Die Frau vom Checkpoint Charlie (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Lara, 2019, Oyuncu

Maria Dragus Fotoğrafları

Maria Dragus Haberleri

Portreler