Maria Peters

Maria Peters

Maria Peters
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.3.1958

Doğum Yeri: Willemstad, Hollanda

Hollandalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

1983 yılında Alle vogels vliegen isimli filmle Hollanda Film Akademisi'nden mezun oldu. Sonny Boy (2011), Ufaklık (1999) ve De tasjesdief (1995) gibi yapımlarla tanınmıştır. Aynı zamanda eşi olan Dave Schram ve Hans Pos'la birlikte Shooting Star Filmcompany'yi kurdu.

Filmografi

Yönetmen

2018 Bir Kadın Zaferi
2014 Freeze (Kısa Film)
2013 Graffiti Detective (Kısa Film)
2012 De Groeten van Mike!
2011 Sonny Boy
2006 Afblijven
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2002 Pietje Bell
2001 First Child on the Moon (Kısa Film)
1999 Ufaklık
1998 Een echte hond (Kısa Film)
1997 Lovely Liza
1995 De tasjesdief
1983 Alle vogels vliegen

Televizyon

2008 Patrick's koninkrijk (TV Filmi)
2008 Marathon Girl (Kısa Film)
2005 RKK Cinema (TV Filmi)
2005 FilmHit
2004 Mijn skateboard (Kısa Film)
1997 De Angst van Zorg (TV Filmi)

Yapımcı

2016 Kappen!
2016 Prooi
2015 De Boskampi's
2014 Freeze (Kısa Film)
2014 Pijnstillers
2013 Spijt!
2012 De Groeten van Mike!
2012 Joey's eerste gevecht (Kısa Film)
2011 Sammie is zoek (Kısa Film)
2011 De Eerste Snee (Kısa Film)
2011 Sonny Boy
2009 Lover of Loser
2008 Radeloos
2007 Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi
2007 Timboektoe
2002 Spagaat (Kısa Film)
2002 Bella Bettien
2001 First Child on the Moon (Kısa Film)
2001 Baby Blue
1999 Johnny ATB (Kısa Film)
1998 Een echte hond (Kısa Film)
1998 De pijnbank
1998 Left Luggage
1997 Lovely Liza
1995 Brylcream Boulevard
1995 De tasjesdief
1992 Transit
1992 Daens
1990 Spelen of sterven
1989 Loos

Televizyon

2012 Cop vs. Killer
2011 Blijf!
2008 Marathon Girl (Kısa Film)
2006 Ongewisse tijd

Senaryo

2018 Bir Kadın Zaferi
2016 Kappen!
2014 Freeze (Kısa Film)
2014 Pijnstillers
2013 Graffiti Detective (Kısa Film)
2013 Spijt!
2011 Sammie is zoek (Kısa Film)
2011 Razend
2011 Sonny Boy
2009 Lover of Loser
2008 Radeloos
2007 Timboektoe
2006 Afblijven
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2002 Pietje Bell
2001 First Child on the Moon (Kısa Film)
1999 Ufaklık
1998 Een echte hond (Kısa Film)
1995 De tasjesdief

Televizyon

2008 Marathon Girl (Kısa Film)
2005 FilmHit
2005 RKK Cinema (TV Filmi)
2004 Mijn skateboard (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Peters Fotoğrafları