Maria Pia Calzone

Maria Pia Calzone

Maria Pia Calzone
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.11.1967

Doğum Yeri: Reino, İtalya

İtalyan aktris.

Denge (2002), Gomorra: La serie (2014) ve L'inchiesta (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Benedetta follia
2017 Napoli'nin Sirri
2017 I peggiori
2017 Gatta Cenerentola (Seslendirme)
2016 La cena di Natale
2015 Io che amo solo te
2015 Dobbiamo parlare
2012 Aspromonte
2008 Marcello Marcello
2006 L'inchiesta
2005 Mater natura
2003 Ribelli per caso
2003 Pater familias
2003 In casa d'altri (Kısa Film)
2002 Il corridoio (Kısa Film)
2002 Denge
1998 Matrimoni
1997 Figurine
1996 La bruttina stagionata
1995 Segreto di stato
1995 Cash Express
1988 Chiari di luna

Televizyon

2017 Sirene (Mini Dizi)
2014 Gomorra: La serie
2012 Anita Garibaldi (TV Filmi)
2008 L'avvocato Guerrieri
2008 Il coraggio di Angela (TV Filmi)
2007 Era mio fratello
2006 Don Matteo
2003 Salvo D'Acquisto (TV Filmi)
2002 La guerra è finita (TV Filmi)
2001 Donne di mafia (TV Filmi)
1999 Ombre (TV Filmi)
1998 Le Comte de Monte Cristo (Mini Dizi)
1997 Geliehenes Glück (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Maria Pia Calzone Fotoğrafları

Portreler