Marie-Ange Casta

Marie-Ange Casta

Marie-Ange Casta
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.7.1990

Doğum Yeri: Noisy-le-Grand, Fransa

Fransız oyuncu.

Mineurs 27 (2011), Sert Rüzgarlar (2011) ve Hangi Kadın (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Lo spietato
2019 Hangi Kadın
2016 Ouvert la nuit
2015 Les exilés (Kısa Film)
2015 Follow Your Sunshine (Kısa Film)
2011 Sert Rüzgarlar
2011 Mineurs 27

Televizyon

2014 Ceux de 14
2013 Le Boeuf clandestin (TV Filmi)
2012 Punk (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Marie-Ange Casta Fotoğrafları

Marie-Ange Casta Haberleri